Over FUM

Over Fresh Unieke Mondzorg

Fresh Unieke Mondzorg is er speciaal voor kwetsbare mensen zoals (demente) ouderen, mensen met een beperking en psychiatrische patiënten. Met mobiele teams zoeken wij hen op in hun eigen leefomgeving. Persoonlijke aandacht is voor ons even belangrijk als deskundige mondzorg. We luisteren goed naar de cliënt, familie en zorgverleners en stellen voor ieder individu een persoonlijk zorgplan samen. Met al onze cliënten bouwen we een vertrouwensband op en we houden rekening met hun wensen en (financiële) mogelijkheden.

Visie

Als visie erkent Fresh Unieke Mondzorg het standpunt van de Wereldgezondheidsorganisatie dat zelfs in ontwikkelde landen als België en Nederland de mondgezondheid van bijzondere zorggroepen achterblijft ten opzichte van de gezonde bevolking en dat dit onaanvaardbaar is.

Lees meer over onze duurzame visie.

Missie

Met alles wat zij weten en kunnen, willen de medewerkers van Fresh Unieke Mondzorg zich inzetten voor het bereiken en in stand houden van een goede mondgezondheid bij kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen en jongere personen met fysieke en/of cognitieve en/of psychiatrische en/of psychische en/of sociale beperkingen.

Doelstelling

Fresh Unieke Mondzorg stelt zich als doel om, met inzet van haar mondzorgverleners (tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, tandprothetici, klinische prothesetechnici, tandartsassistenten) en haar organiserende en begeleidende medewerkers, aan alle cliënten, die aan haar zorgen worden toevertrouwd, met passie en gedrevenheid en op een solide en medisch, ethisch en economisch verantwoorde wijze complete en kwalitatief goede mondzorg te leveren.

Ons team

Fresh Unieke Mondzorg bestaat uit enthousiaste en vakbekwame tandartsen, assistenten, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandtechnici. Onze behandelaars hebben een grote passie voor het vak en de drive om kwetsbare mensen de beste zorg te bieden. Onze teams bieden mobiele mondzorg op maat in het hele land. Iedere zorglocatie krijgt een vast team van FUM-medewerkers; zo kunnen cliënten en behandelaars elkaar goed leren kennen en een vertrouwensband opbouwen. Al onze medewerkers worden minimaal 1x per jaar bijgeschoold in hun vakgebied.